Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk

Tel: + 0086-755-26007780
Fax: + 0086-755-26007763
E-mail: sales@siosunhk.com
Add: Room 626-628, 6. emelet, WanJun épület, No.348 Ai'nan Rd, Longgang kerület, Shenzhen, Kína

Szerviz forródrót
+86-755-26007780

Kiállítás

Haza > KiállításTartalom

LED-es spotlámpák széles körben használatosak

LED-es spotlámpák széles körben használatosak

LED-es spotlámpák A világítástechnika nagy teljesítményű LED-es lámpáinak széles körű használatával a LED-es kétszeres optikai lencsék gyártása új iparággá vált, így az optikai szerszám nagymértékben fejlődött. Az egyenetlen falvastagság és egy csomó optikai szabad felület optikai LED spotlight objektívek tipikus jellemzői, a termék mellett a megjelenése minőségi és méretre vonatkozó követelmények LED Spot Lights optikai teljesítménye is nagy a kereslet, mint például: objektív spot , az objektív hatékonysága és a lencse szöge Ezek a termékek minőségi követelményei a szerszámok követelményeire szigorúbbak, a szerszámszerkezet racionalitása közvetlenül befolyásolja a termelési hatékonyságot, a termékminőséget és a költségeket. LED-es spotlámpák A fröccsöntési folyamatok paramétereit nagyon nehéz beállítani a minősített termékek megvalósításához, és optimalizálni kell a szerszám szerkezetét.


Az optimalizálási eljárás az áramlási útvonal lecsökkentése, mivel sok probléma jelentkezik a hosszú folyadékáramú formák kialakításában. A Dow áramlása a fröccsöntő gép fúvókájától a kapu helyzetéig terjed. Tehát a javítás lényege, hogy megváltoztatja a futóhosszat a fröccsöntőgép fúvóka helyzetének megváltoztatásával.

A öntőformázó rendszer kialakítása és a fröccsöntő gép nagyszerű kapcsolatban áll, sok alkatrész méretének formáját a fröccsöntőgép mérete határozza meg. LED-es spotlámpák A szerszám fő útja 0 nagyobb, mint a fröccsöntő gép fúvókamérete. 5 mltl, a fő fúróheveder gömbfej sugara nagyobb, mint az 1tin2 fröccsöntő fúvóka gömbfej sugara. A helymeghatározó gyűrű átmérőjének kisebbnek kell lennie, mint a fröccsöntőgép nyílásának megfelelő, amelynek magassága 1TIITI térfogat a szerszámot rögzített formázólemez felületén. Tekintettel a két feltételnek, amelyeknek teljesülniük kell, a LED Spot világít a helymeghatározó gyűrűnek, és a fő csatlakozódugó teljes egészében kialakítható. LED-es spotlámpák A hagyományos szerkezet a főáramú pályát nagyon hosszúra teszi. A fröccsöntőgép fúvókaszerkezetét és méreteit a 3. ábrán mutatjuk be, és a pozícionáló gyűrű szerkezetét és a főtengely-perselyt a 4. ábrán bemutatott módon terveztük, amelyet a gép szájaként említettünk. A fúvókát a D belső lyukkal tervezték, amelynek mérete 701Tlln, ami sokkal nagyobb, mint a LENLTL injekciós gép külső átmérője. A fröccsöntés során a fröccsöntő gép fúvóka közvetlenül a locálókör nyílásába kerül, és a gép fúvóka szerkezete össze van építve a formába. A 4. ábrán látható gép szájstruktúrájánál nyilvánvaló, hogy a rázkódás hossza az MM-re csökkent.

A gép szájához egy bizonyos szilárdság és merevség szükséges, mert most meghaladja az életminőség követelményeit, így a CRL2MNV gyártása. A következő feldolgozási útvonalak használatával: Egy fúró alakja

Csavaros lyuk egy hőkezelés egy csiszoló alak és illeszkedő méret Egy kis lyukgépet megmunkálnak egy drótfuraton keresztül, hogy átvágják a futó kúpos furatán.


Különböző fröccsöntő gép fúvóka mérete nem azonos, de a legtöbb forma a teljes szerkezet. Különböző méretű a termék elrendezés nem ugyanaz, a LED Spot Lights, de a szerkezete az alkotó részek Datong

Kis különbségek. Különböző fröccsöntő gépekhez és a szerszámkeret különböző méretéhez csak a D-fúvóka átmérőjének változtatásához a szerszámkeret méretének megfelelően. A D külső átmérő és L magassága A fúvóka alapvetően megoldhatja a forma főcsatorna hosszú szerkezetének problémáját.