Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk

Tel: + 0086-755-26007780
Fax: + 0086-755-26007763
E-mail: sales@siosunhk.com
Add: Room 626-628, 6. emelet, WanJun épület, No.348 Ai'nan Rd, Longgang kerület, Shenzhen, Kína

Szerviz forródrót
+86-755-26007780

Kiállítás

Haza > KiállításTartalom

Beszélgetés a kültéri futballpálya világítási követelményeiről?

Beszélgetés a kültéri futballpálya világítási követelményeiről?

Amikor a tévékészülék előtt nézzük az élő sugárzási képernyőt, azt is meg kell fontolnunk, hogy milyen feltételek mellett kell a szabadtéri labdarúgó-stadion világítását a játékosok, a játékvezetők, az élő nézők és a műsorok igényeinek kielégítése érdekében.

A helyszíni világítási rendszer legfontosabb célja a helyszín megvilágítása, a média kiváló minőségű digitális videojel biztosítása, valamint a sportolók és a játékvezetők számára kifogásolható káprázás, valamint a nézők és a környezete számára nem okoz kiömlést és káprázást. környezet. Megfontolhatja állandó megvilágítás, ideiglenes világítás, vagy mindkettő kombinációját a világítás kiegészítéséhez.

A lámpa felszerelésének magassága

A lámpatest magassága határozza meg a világítási rendszer sikerét. A lámpatest vagy lámpatartó magassága a helyszín középpontjától a stadion auditorium irányába és a vízszintes síktól 25 ° -ig terjedő szöget zárja le. A lámpatest vagy pólus magassága meghaladhatja a minimális szöget 25 °, de nem haladhatja meg a 45 ° -ot.

Fontolja meg a kamera szöget

A.jpg

A világítási rendszereket általában öt szintre osztják (I. osztály - V. osztály). Ezek közül kettő kiváló minőségű televíziós műsorok. A másik szint nem igényel televíziós adást. Ha szükséges a TV-adás, annak érdekében, hogy minden fényképezőgép elegendő fényt kapjon a kiváló minőségű videók rögzítésére, a fénytervezésnek figyelembe kell vennie a tényleges kamera helyzetét.


A futballstadion világítási rendszerének elsődleges célja annak biztosítása, hogy a pálya szélén és a helyszín alján lévő fény szimmetrikus legyen, amikor rögzített kamerák és helyszíni kamerák hozzáadására van szükség. Nem befolyásolja a digitális videó minőségét.

20180319001225.jpg